Accès adaptés aux personnes en situation de handicap - Parking à proximité - skippers et voiturier à votre service

 

De nos viviers : Les Langoustes  pour 2 personnes : 337 €

  •  Warm or cold poached whole lobster
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  • Whole Lobster sauteed with garlic, provençal herbs, flamed, served with pilaf rice
  • ∼∼∼
  •   Whole lobster thermidor and puree

Les homards : Entrées : Canadien : 54 €   –  Européen : 62 €

  •   Warm or cold poached lobster
  • ∼∼∼
  • Warm lobster salad with orange balsamic vinaigrette
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  • Lobster carpaccio with citrus fruits
  • ∼∼∼
  •  Lobster spring roll
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  • Lobster accras
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  •  Lobster ravioli with bisque

Les homards : Plat : Canadien : 108 €   –  Européen : 124 €

  •   Warm or cold poached whole lobster
  • ∼∼∼
  • Whole Lobster sauteed with garlic, provençal herbs, flamed, served with pilaf rice
  • ∼∼∼
  •   Whole lobster thermidor and puree
  • ∼∼∼
  • Whole Lobster risotto Carnaroli San Massimo and bisque
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  • Spaghetti gragnano al bronzo and his whole lobster
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  • Roasted half lobster  and Bavarian beef fillet, mash potatoes

     Notre Carte :

Huîtres de la Maison Gillardeau : Froides :

  • 6 n°3 Oysters  :  48.00 €
  •  
  • 6 n°5 Oysters : 39.00 €

Chaudes : Environ 15 minutes d’attente :

  • n°3 Oysters gratinated in Champagne sauce : 53.00 €
  •  
  • 4 huitres spéciales n°5  gratinées au Champagne : 44.00 €
  •  
  • 4  n°5 Oysters gratinated in Champagne sauce

C’est la saison : La Saint-Jacques

  • Gratinated scallops : 34.00 €
  •  
  • Scallop carpaccio : 30.00 €

Caviar

Caviar Sturia Vintage – Baerii élevé en France Aquitaine 50g : 230.00 €

 Cold starters

  • Marinated tuna with lime, ginger and coconut milk like in Tahiti : 28.00 €
  •  
  • Fisch ceviche   : 26.00 €  
  •        
  • Fish Carpaccio : 26.00 €
  •  
  • Fresh salmon and tuna sashimi : 28.00 €
  •  
  • Scottish smoked salmon maison « Le Borvo », zests of citrus, yuzu cream : 32.00 €
  •  
  • Vitello Tonnato : 29.00 €
  •  
  • Vegetarian plate, seasonal vegetables, cooked and raw  : 25.00 €  
  •  
  • Natural foie gras, chutney,  gingerbread : 38.00 €

Hot starters

  • Homemade rock fish soup (Notre pêcheur local : Steeve Molinari) : 32.00 €
  •  
  • Provençal style  Caillette « meat ball » : 22.00 €

Spécialités

  • Gambas* curry and pilaw rice : 39.00 €
  •  
  • Wild roasted gambas*, risotto like a « paella », Iberian chorizo, basil pesto : 54.00 €
  •  
  • Fish fillet, olive oil sauce, winter vegetables : 29.00 €
  •  
  • Wild fish fillet, olive oil sauce, seasonal vegetables : 48.00 €
  •  
  • Mixed fishes with vegetables : 39.00 €
  •  with wild prawn extra charge : 48.00 €
  •  
  • Seared scallop, guanciale (pork) and salsify in several textures : 48.00 €

 

 « L’unique belle Bouillabaisse de la Mère Germaine »

  • Tasting Bouillabaisse one service : 82.00 €
  •  
  • Traditional Mediterranean bouillabaisse for two people in two services : 220.00 €
  • With Lobster from our tank extra charge :
  •  ½ Homard Canadien par personne : 54.00 €       ½ Homard Europeen par personne : 62.00 €
  •  

Farm Fishes

  • Pan fried sole with meunière or almonds butter sauce : 69.00 €
  •  
  • Turbot plancha for two people : 130.00 €
  •  
  • Panseared Seabass for two people : 98.00 € 
  •  
  • Panseared  Seabass  with fresh thyme : 42.00 €
  •  
  • Royal sea bream plancha  : 42.00 €    

                                                              

Whole wild fishes :  subject to availability

 Sole  – Sar – loup – Liche – Daurade – Pageot – St Pierre – Denti – Pagre – Turbot – Chapon – Rougets – Rougets Méditerrané – Thon rouge Méditerrané –  Bonite Méditerrané – Coryphène

 

Supplément légumes…12.00 €

 

 Les pâtes et Risotto

  • Linguini with vongoles and small gambas* :  32.00 €
  •  
  • Vegetables and candies lemon risotto Carnaroli San Massimo : 32.00 €
  •  
  • Scallop risotto : 48.00 €
  •  

 Viandes garnies

  • Roasted sliced veal « saté », stir-fried rice with vegetables (French) : 39.00 €
  •  
  • Tender piece of beef cheek stew with gnocchi (UE) : 39.00 €
  •  
  • Beef fillet with garlic, beef juice with candied garlic and its puree (French) : 51.00 €
  •  

Cheese plater

L’assiette de fromages  De la Maison “La ferme fromagère” : 18.00 €

 

Our Menus

  • Menu à 58 €

  • Drinks not included
  •  
  • Starters
  • Homemade rockfish soup
  •  (Notre pêcheur local : Steeve Molinari)
  •  
  • or
  •  
  • Fish ceviche
  •  
  • or
  •  
  •    Provençal style Caillette (meatball)
  •  
  • or
  •  
  • Starter of the day
  •  
  • Mains

  • Small Gambas curry, pilaw rice
  •  
  • or
  •  
  • Catch of the day Crunchy roasted butternut, celery root slices
  •  
  • or
  •  
  • Today’s special
  •  
  • Cheese or  Dessert

  • Cheese Selection
  •  
  • or
  •  
  • Choice of pastry
  •  
  • or
  •  
  • Ice creams and sorbets
  • (Glaces de Provence fabriquées par le Maître artisan glacier Marc Zanolo)
  •  
  • ∼∼∼
  •  
  • Menu du Marché 38 €

  • served only for lunch from Monday to Friday except on Holidays
  •  
  •  One starter, one main course
  •   1 glass of wine
  • or
  •  One main course, one dessert
  • 1 glass of wine
  •  
  • Homemade rockfish soup
  • ****
  • Fish filet and vegetables
  • ****
  • Home made pastry
  •  
  • Glass of wine :  Trienne blanc, rouge ou rosé